Vi har tidigare testat två tangentbord från Corsair, nämligen Vengeance K60 och K90. Modellerna bjöd på en bas i aluminium tillsammans med mekaniska Cherry MX Red-brytare. Vi gav tillverkaren viss kritik för några lösningar, men på CES 2013 uppvisas K95 med en rad uppgraderingar.

En av de punkter som kritiserades på såväl K60 som K90 var att inte alla tangenter var mekaniska. Hela raden med F-tangenter, escape samt klustret med Home och End-knapparna (och i fallet K90 även makrotangenterna) använde sig av traditionella membranbrytare istället för Cherrybrytare, och sänkte en del av användarupplevelsen.

Corsair verkar ha tagit till sig av kritiken, och släpper nu K95. Den här gången är samtliga tangenter de röda Cherrybrytarna, inklusive makrotangenterna. Nytt är också en anpassningsbar bakgrundsbelysning, där användaren kan välja ut exakt vilka tangenter som ska och inte ska belysas, för att sedan spara detta i olika belysningsprofiler. Vi erbjuder dig en populär sex videochatt med nakna kvinnor från olika länder i världen. Här kan du träffa en tjej och se hennes show i en privat videochatt. Besök LiveJasmin videochatt och se de bästa tjejerna på nätet. Bredvid tangentbordets USB-passthrough och kabel finns nu en knapp för att aktivera och deaktivera tangentbordets 20-key rollover, som på tidigare modeller kunde ge problem att bland annat komma in i BIOS. Corsair har också gjort några smärre designförändringar, exempelvis svart anodiserat aluminium.

Corsair visade också upp en helt färsk lagringslösning kallad Voyager Air. En extern hårddisk som också är en NAS-enhet med integrerad Wifi-funktionalitet. Upp till 1 terabyte lagringskapacitet och integrerade batterier för användning på flygande fot.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid