Harman/Kardons Citation-serie har marknadens kanske största smarta högtalare

Gigantiska högtalare med en nästan lika gigantisk prislapp

0

Harman/Kardon har nu visat upp sina kommande trådlösa och smarta högtalare ut den nya Citation-serien där modellen ”Citation Tower” blir marknadens kanske största smarta högtalare.

Harman/Kardon lanserar nu sin nya Citation-serie av smarta högtalare. Smarta högtalare är inget som är nytt för företaget, Bluetooth-stöd hör funnits hos flera modeller från till exempel varumärket JBL som är en del av Harman/Kardons portfolie.

En rad olika högtalarmodeller utformar Citation-serien. Prislapparna kommer att sträcka sig från omkring 2 000 upp till 6 500 kronor. Flaggskeppsmodellen Citation Tower får däremot en fläskigare prislapp på omkring 25 000 kronor.

Citation Tower är, som namnet antyder, ett bastant högtalartorn. Dessa högtalare kommer att säljas i par och siktar på att erbjuda Hi-Fi ljud i ett smart paket. Varje högtalare har en effekt på 200 watt och ena högtalaren agerar master-högtalare där en LCD-skärm med touch-stöd kan kontrollera högtalarna direkt. Högtalarna kommer även att kunna kontrolleras via Bluetooth, via röstkommandon eller via Wifi. Citation Tower är aktiva högtalare, vilket innebär att de endast kräver att strömsladden kopplar till ett eluttag, sedan är det bara att tuta och köra.

I övrigt visar Harman/Kardon upp hur Citation-serien kan användas för att bygga ett komplett surround-system. Serien soundbar kopplades ihop med en bashögtalare samt en uppsättning satellithögtalare för att komponera ett surround-system utan en massa extra kablar.

Harman/Kardon siktar på att lansera Citation-serien under november månad.

Se till att inte missa något reportage från IFA 2018 genom att hålla koll här på NordicHardware, våran Youtube-kanal och även vår systersajt Surfa.se

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid