Razer Hypersense hoppas skaka om gaming med haptisk återkoppling

1

Razer har sedan tidigare en uppsättning produkter med systemet Hypersense som ger användare haptisk återkoppling utefter det ljud som spelas upp och under CES 2019 visar Razer en rad möjligtvis kommande produkter med samma funktion.

Haptisk återkoppling som ger en form av inlevelse i form av vibrationer som låter användare att fysisk känna vad som försiggår börjar hitta sin väg från handkontroller till andra produkter.

Razer har tidigare lanserat ett headset vid namn Nari Ultimate där haptisk återkoppling är det stora dragplåstret. De produkter som visades upp under CES 2019 visar på att Razer inte ser denna headset-serie som någon engångsgrej. Under mässan fick vi chansen att saker som ett handledsstöd för tangentbord och en datormus, båda med haptisk återkoppling.

Mycket riktigt ger funktionen ett nytt djup i till exempel spel. Saker som explosioner och trycket från eldvapen får en helt ny dimension när de faktiskt ger användaren ett fysiskt intryck.

Dock är dessa nya produkter som visades upp långt ifrån färdigställda. Riktigt när vi kan komma att se Hypersense hitta sin väg till nya Razer-produkter återstår att se, likaså vilka prislappar dessa kan tänkas bära.Presenteras i samarbete med:

 

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Provade headsetet för någon dag sedan och blev besviken. Razer blir allt mer gimmick producerande företag.