Ozone satsar vidare på gaming och den svenska marknaden. Till hösten kommer bland annat nya headsets men även mekaniska tangentbord där särskilt en modell fångar vårt intresse genom att axla mantrat ”less is more”. Tillverkaren presenterar även ett nära samarbete med LoL-profilen Ocelote.

Gamingmarknaden är glödhet och en av de senaste aktörerna på svenska marknaden heter Ozone. Tillverkaren som fokuserar på möss, tangentbord och headsets har nya produkter på väg och under Computex lockade man redaktionen bland annat med det avskalade tangentbordet Ozone Striker Battle som gör sig av med alla onödiga tangenter eller för den delen onödiga tillverkningsdetaljer på det stora hela. Ett litet mekaniskt tangentbord med lockande design och förhållandevis pressad prislapp.

Ozone_Striker_battle

Ozone passade även på att visa upp det något större gamingtangentbordet Striker Pro som likt sitt mindre syskon använder sig av mekaniska brytare från Cherry eller Kaihua. Bland funktionerna på de båda tangentborden hittar vi bland annat justerbar tangentbelysning och 30 macro-inställningar i 5 separata profiler. Vi ser även den ambidextriösa gamingmusen Ozone Argon med 8 programmeringsbara knappar samt en lasersensor på 8 200 dpi vid en ganska pressad prislapp.

Tillverkaren visade även nya headseten Ozone Rage Pro som lockar med äkta 5.1 ljud och vibrationsmotorer för att förstärka spelupplevelsen. Även den mindre on-ear och stereomodellen Ozone Blast 4hx som likt sitt syskon ska dyka upp under tredje eller fjärde kvartalet.

Sist men inte minst presenterade Ozone ett nära samarbete med den välkända League Of Legends-profilen Ocelote där man tillsammans kommer lansera specialdesignade modeller av både mus, musmatta och headset fram till hösten.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid