Gigabyte är knappast kända för stilrena produkter och särskilt inte för enkla tangentbord men företaget har en ny produkt på väg som ska förändra detta. Force K83 erbjuder en enkel design som saknar många av de funktioner som finns i många andra tangentbord på marknaden. Med färre funktioner kommer dock också ett lägre pris.

Vill man ha ett tangentbord som är både billigt och stilrent har inte Gigabyte nödvändigtvis det bästa företaget att gå till men med Force K83 blir det förändring på den saken. Företagets nya tangentbord är byggt med en enkel design i en färg: svart. Tangentbordet använder sig av Cherry MX-brytare och den första versionen av tangentbordet kommer att använda röda brytare men företaget planerar också att erbjuda blåa brytare.

För den begränsade funktionaliteten erbjuds ett relativt lågt pris som kan bli attraktivt för användare som inte kräver många funktioner utan vill fokusera på stilrenhet och pris. Gigabyte har inte bekräftat tangentbordets svenska pris men företagets amerikanska rekommenderade pris är 69 dollar.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Poised-Boris- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-Boris-
Medlem
-Boris-

Det med vit bakgrundsbelysning hade varit något.
Söker fortfarande efter ett vanligt enkelt tangentbord med standardlayout och vit belysning. :/

Poised
Gäst
Poised

Inga bruna switchar :/ ?