AMD A8-3850 släpptes tidigt igår och visade imponerande resultat med sin integrerade grafikdel. Nu släpper AMD en ny version av sina drivrutiner, AMD Catalyst 11.6a hotfix för att stödja den integrerade grafiken Radeon HD 6550D och Radeon HD 6530D som återfinns i A8-3850, A8-3800, A6-3650 och A6-3600.

Den nya drivrutinen släpps idag och finns att ladda hem på AMD:s hemsida och kommer med stöd för den integrerade grafiken i A-serien APU:er. Under våra tester med liknande drivrutiner upptäckte vi inga direkta problem med den integrerade grafikdelen men när vi ville använda oss av Dual-Graphics kom de till ytan.

Under våra tester var det svårt att få Dual-Graphics att ens fungera, sedan var resultaten oftast en besvikelse då resultatet vart det under ett ensamt HD 6670 eller straxt över. I Civilization 5 ville det inte fungera alls och resulterade i att spelet kraschade. Det här är någonting vi hoppas AMD löser med framtida drivrutiner så att vi kan göra ett återbesök på Dual-Graphics.

För de som förbeställt eller rentutav redan fått tag på A-serien finns hotfixen att ladda ned här.

Relaterad nyhet:

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AmiDoncJacob Hugosson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Vad är det för grafikkort på bilden? Eller är det något annat, har svårt att se på min lilla netbook vad det är.

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

[quote name=”smartidiot89″][quote name=”AmiDonc”]Vad är det för grafikkort på bilden? Eller är det något annat, har svårt att se på min lilla netbook vad det är.[/quote]
Det är ett HD 6670 som vi använde i våra Dual-Graphics tester i recensionen: https://www.nordichardware.se/testlabb/21-cpuchipset/43516-amd-a8-3850-llano-bryter-moenster-pa-cpu-marknaden.html?start=0#content%5B/quote%5D

Tack för svaret samt länken.