Det var inte länge sedan Antec gick ihop med danska Asetek för att ta fram Antec KHÜLER H20 620 som blev företagets entré på marknaden av stängda vattensystem, med mål att konkurrera mot dyra luftkylda lösningar. Idag har Antec gått ut med en uppföljare som går under namnet KHÜLER H20 920.

Antec KÜHLER H2O 920 är precis som lillebror H2O 620 ett stängt vattensystem som är tänkt som en direkt ersättare till dyr och högljudd luftkylning. H2O 620 och 920 tillverkas båda av Asetek som är världsledande när det kommer till vattensystem på OEM-marknaden, men även är samma företag som står för Corsair:s succé H50 och H70.

Antec_KHULER_H2O_920

På utsidan ser H2O 920 ut precis som sin föregångare, men enligt företaget själva ska mycket av förbättringarna ligga under huven på kylaren så som en förbättrad pump, och nytt vattenblock men den tydligaste förändringen ser man däremot på utsidan vilket är en radiator med dubbelt så stor tjocklek som H2O 620.

Annons

Antec KHÜLER H20 920 kommer med mjukvaran ChillControl V som låter dig övervaka allt från temperaturer, hastigheten på fläktarna och pumpen, ljudnivå och möjligheten att ställa in 3 olika profiler på fläktarna för att använda vid olika behov.

”Enthusiasts will appreciate the interactive control experience KÜHLER H2O 920 delivers with its combination of excellent performance, liquid temperature fan control and the ChillControl 5 application.”

Prislappen lägger sig på runt 900 kronor inklusive moms och kylaren förväntas vara tillgänglig inom kort.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid