Apple har nu börjat skicka ut inbjudningar till ännu ett evenemang som företaget håller under hösten. Mer specifikt rör det sig om den 30 oktober, men exakt vad som kommer att visas upp är inte bekräftat.

Apples senaste evenemang gav oss den nya generationens iPhone-modeller samt den senaste versionen av Apple Watch. Nu är det snart dags för ännu ett evenemang, däremot är det fortfarande oklart vad som kommer att visas upp.

Evenemangets slogan är satt till ”There’s more in the making” eller ”Det är mer på väg” och rykten kring att det rör sig om nya iPads och iMacs som ska visas upp har cirkulerat. Däremot är det, som med de flesta event, ingenting som bekräftats i förväg.

Det har spekulerats kring uppföljare till existerande iPads som utrustas med Apples senaste systemkrets A12 Bionic, samma krets som driver årets iPhone-modeller. Denna tros gå under namnet iPad Pro och har spekulerats komma i utförande med 10,5 tum och 12,5 tum stora skärmar.

Även en spirituell uppföljare till MacBook Air samt Mac Mini kan komma att visas upp. Dock är det som tidigare nämnt ingenting som är säkert.

Vad det än är som Apple planerar att visa upp kommer vi inte behöva vänta länge innan vi får se exakt vad det är. Evenemanget går av stapeln den 30 oktober klockan 16:00 svensk tid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid