Apple som är världens högst värderade teknikbolag på börsen passerade idag 600 dollars barriären. Detta endast 23 dagar på börsen efter att de nådde milstolpen 500 dollar, och det ser ut som att företaget kommer fortsätta att öka.

Idag gick Apples aktier upp till ett värde av 600,01 dollar, kort innan det föll ned till 599,82 varpå det nu ligger på 595,72 dollar. Det tog 23 dagar för dem att nå denna siffra från när de första passerade 500 dollars nivån, som de i sin tur nådde 34 dagar efter att ha passerat 400 dollar. Den kraftiga ökningen beror troligtvis på avtäckandet av den nya iPad som ska släppas till försäljning under morgondagen.

Morgan Stanley tror att Apple fortsättningsvis kommer fortsätta öka, då de har flera lanseringar på gång. Vi kan vänta oss nya produkter i deras Mac-serie sett till både stationära och bärbara datorer, och deras iPhone 5 har återigen börjat diskuteras efter tillkännagivandet av nya iPad. Spekulationer säger att nästa iPhone kommer med stöd för LTE/4G, vilket känns ganska självklart om den ska lanseras mot slutet av året – någonting Verizons CTO antytt då företaget inte ska börja sälja LTE/4G-telefoner förrän mot slutet av året.

Källa: TNW


Relaterade nyheter:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DravondAndreas G Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Andreas G
Medlem

Bubbla någon?

Dravond
Medlem
Dravond

[quote name=”Delph1″]Bubbla någon?[/quote]
Det låter som det men än så länge har ingen lyckats förutspå framtiden…
Tänker lite på ”jätte krashen” efter Jobs dog…
Är inget jätte fan av Apple men skulle vara trevligt om aktievärdet inte krashad utan kanske gick ner i ”lagom” takt eftersom Apple är i mina ögon lite övervärderat för tillfället…

Sen är ”sälga” nog felstavat ”sälja” bör de nog vara 😉