ASUS Maximus IV Gene-Z ser ut att bli ett av de mer funktionsrika moderkortsmodellerna med Intels nya Z68-styrkrets, åtminstone om vi mäter bestyckning per kvadratcentimeter. Moderkortet ska i sin Micro-ATX formfaktor bjuda på en drös funktionalitet som kraftig strömförsörjning och en integrerad X-Fi 2 ljudkrets. Lanseringen sker i början på juni men redan nu har vi en hop bilder att bjuda på.

ASUS Maximus IV Gene-Z är som medlem i Republic of Gamers-familjen ett moderkort riktat mot överklockare och gamers. Vi blir knappast överraskade av det faktum att kortet bjuder på rejält tilltagen strömförsörjning med ASUS DIGI+ VRM och Extreme Engine Digi+. Moderkortet kommer även med fysiska start och omstartknappar direkt på kretskortet, andra trevligheter är mätpunkter för spänningar, UEFI BIOS och LED-felsökning.

genez

ASUS har ännu inte avslöjat de detaljerade specifikationerna av kortet. Men på bilderna kan vi även se en ROG Connect-anslutning, USB 3.0-portar, HDMI-utgång och eSATA-portar i I/O-panelen. Moderkortet ska alltså presenteras officiellt under Computex i början på juni, fram tills dess får vi nöja oss med följande bilder.

gene-1

gene-4

gene-5

gene-6

gene-7

gene-8

gene-9

gene-2 gene-10 

gene-3

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Olle P

[quote]ASUS har ännu inte avslöjat de detaljerade specifikationerna av kortet.[/quote]Kanske inte mer än det som Sweclockers [urlcomment image?t=original&k=e53623ce]publicerade för en vecka sedan[/url]?