Nu är det inte långt kvar, Battlefield 1 är på intåg och DICE fortsätter att släppa trailers om spelets olika aspekter. I denna video får vi en genomgång av spelets olika fordon och klasserna som hör till.

Pansarvagnarna må vara smått orealistiska, men det ser ut att bli riktigt spännande

Battlefield har väl aldrig varit kända för realism direkt. Och det märks av hos de markfordon som Battlefield 1 innehåller. Men då Battlefield-serien alltid varit mer om action och spänning än realism så ska vi inte klaga allt för mycket. För det ser ut att vara packat upp till kanten av just spänning och action, och fordonen i Battlefield 1 är utan tvekan en väldigt stor bidragande faktor.
Pansarfordon, tidiga pansarvagnar, biplan och zeppelinare är alla en del av smörgåsbordet av dödsmaskiner som du kommer att kunna styra för att skapa så mycket kaos som möjligt på slagfältet. Och för första gången i Battlefields historia så får vi även spelarklasser som är speciellt anpassade för att användas i just fordon. Till exempel så får vi en klass som är specialiserad på att köra pansarvagn och får då även privilegiet att spawna i sin egen pansarvagn.

Hittills så verkar DICE pricka rätt på alla punkter för att ge oss det förmodligen häftigaste Battlefield hittills. Och den 21:a Oktober så får vi se om hypen är rättfärdigad eller ej. Battlefield 1 kommer till PC, Xbox One och Playstation 4.

Annons
Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid