Blue Microphones har avtäckt sin kommande mikrofon Raspberry. En kompakt enhet som ska leverera ljudinspelning med studiokvalité men fortfarande får plats i din ficka.

Blues mikrofoner har under många år varit storfavoriter hos såväl podcasts som streamers och även hos vanliga gamers, med populära bordsmikrofoner som Snowball och Yeti.

Nu lanserar Blue snart en ny mikrofon, Raspberry, som tar företagets mikrofonteknik till ett mer kompakt format och som är tänkt att ge mer professionell ljudkvalité även när du är på språng.

Raspberry är den ultimata mikrofonen för alla som vill öka hemmastudions kapacitet. Raspberry levererar ljudkvalitet i nivå med professionella studiomikrofoner, oavsett var du befinner dig. I dag är det många som tänker utanför ramen, och utanför studion, när de ska spela in ljud, och med Raspberry får man en professionell mikrofon med både USB- och Lightning-ingångar som matchar de flestas behov och ambitioner. – John Maier, VD hos Blue.

Raspberry är en kondensatormikrofon som ska kunna leverera bra ljudkvalité även om du sitter precis vid mikrofonen eller en bit ifrån. Något som ska underlätta när man utför intervjuer eller liknande och allting inte har samma avstånd från mikrofonen.

På själva mikrofonen finns det en volymkontroll, mute knapp och en inbyggd mikrofonförstärkning. Raspberry är kompatibel med iPhone, iPad, Mac och PC och fungerar med ljudinspelnings-appar och kräver ingen egen mjukvara för att fungera. Så det enda du behöver när du är ute och far men behöver spela in något är själva mikrofonen och en mobiltelefon eller surfplatta.

Blue Raspberry kan köpas från och med november hos utvalda återförsäljare som Elgiganten, Webhallen, Komplett, Teknikmagasinet, Inet och Media Markt. Rekommenderat cirkapris: 1 899 kr.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid