Call of Duty: Modern Warfare 3 är den senaste upplagan i den redan klassiska spelserien COD. Spelet som väntas lanseras den 8 november kommer att gå en hård batalj med Battlefield 3 för att vinna fps-spelares gunst världen över. Nu har den första riktiga gameplay-trailern dykt upp och visar de krigshärjade städer man kommer att kämpa sig igenom.

Modern Warfare 3 kommer precis som tidigare kapitel i Call of Duty-serien satsa hårt på sin spelkampanj, men samtidigt som man återigen lägger större vikt vid onlinedelen av spelet för att tampas på allvar med Battlefield. MW3 kommer att rullas ut för alla de stora spelplattformarna inklusive PC, Xbox 360 samt PlayStation 3. Utvecklarna Infinity Ward har inte bekräftat att man satsat på en ny grafikmotor utan endast avslöjat att man höjt ribban märkbart sedan senaste topptiteln Black Ops. Den nya trailern hittar ni här nedan.

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Viking1962flopperAnton Karmehedctrl Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
ctrl
Gäst
ctrl

Hmm.. ser ut som samma gamla grafikmotor som de alltid kört.

flopper
Medlem
flopper

noob spel.

tacka vet jag Bf3

Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

Noob spel? Vad har noob med spelet att göra och säg inte att BF3 är ett bra spel när det inte är släppt ens. Personligen gillar jag inte något av spelen då det är samma typ av spel som tidigare med nya banor. Krävs nåt extra för att jag ska betala pengar för ett spel idag. Är det avskräckande kopieringsskydd så köper jag oftast inte det spelet heller, typ att man bara får installera spelet ett visst antal gånger