Det är dags att utse vinnare i vår första stora communitytävling där vi efter otaliga häftiga idéer och tips väljer att även utse ett tiotal extravinnare.

Aldrig trodde vi att vi skulle få så fantastiska bidrag och att så många skulle ta sig tid att skriva till oss vad man tycker om NordicHardware och vår nya satsning på Communityn.
Allt beröm samt alla förslag på förändring och förbättringar var otroligt kul att läsa. Vi vill passa på att innerligen tacka alla er som skrivit och delat med er av era egna tankar och idéer.

Vi har bestämt att försöka genomföra så många av era förslag vi bara kan i den mån det är både tekniskt och ekonomiskt möjligt. Vi sparar allt ni skrivit och har redan börjat arbeta på flertal “uppgraderingar” efter timmar av häpnad och uppspelthet över alla häftiga förslag.

Vinnare ger snabba förändringar på sajten

Det kan dock bara finnas en vinnare av det stora priset, ett Geforce GTX 1060 Gaming från MSI.

Efter att ha gått igenom alla bidrag och överlagt inom Community-gruppen har vi hittat en värdig vinnare. För att bygga en Community från grunden där alla får vara med och huvudfokus är att “Ha kul!” måste det finnas en gemensam respekt, positiv grogrund och en härlig atmosfär där vi kan samlas utan att någon känner sig ovälkommen eller t.o.m. utpekad som oönskad.

Vinnaren påpekade just detta och att våra ”Tummen ner” på kommentarer och i forum istället riskerar att skapa tråkig stämning bland medlemmarna.

Vi tog tag i saken direkt och alla tummar ner är redan nu borta från site och forum!

Numera bara positiva tummar eller inga alls på NHW.se!

Vinnaren är således *trumvirvel* Per Kroon med följande bidrag:

“Viktigast är att Du ska kunna ha Kul med teknik… Bra sagt men era egna forum och kommentarsfält håller inte måtten för detta uttalande. Mitt förslag är att ta bort gästkonton och ner-tumme samt att man inte ska kunna använda tuppen alls om man inte är inloggad. Dessa förslag skulle leda en en mindre negativ community och dessutom få bort en hel del troll.“, Per Kroon.

Specialpriser till tiotalet medlemmar

  • Samad Sangin
  • David Lindgren Kamali
  • Ole Sollie
  • Fredrik Lindman
  • Martijn Wullems
  • Tim Lundborg
  • Magnus Beckström
  • Grim Pedersen
  • Ernest Carlsson
  • Andreas Severin

Vi blev samtidigt så överväldigade av några medlemmars vilja att skriva så genomtänkta och djupgående förslag att vi beslutat för att skicka nåt litet trevligt på posten även till följande ->

Vi kommer inom kort kontakta er vinnare, vill ni snabba på processen är ni välkomna att maila era uppgifter till kul(@)nordichardware.se.

Tack återigen till alla som var med i tävlingen och vi hoppas ni vill följa med oss på vår nya resa för att bygga upp en härlig Community tillsammans med er.

Mvh,
Mikael Linnér
Community Manager

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MorkulFredrik Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fredrik
Gäst
Fredrik

Jag tycker om gäst funktionen, eftersom den är min väg in hit. Men visst är det helt korrekt skrivet. Med en dörr där vemsomhelst kan komma in anonymt. Så skapar det nog mycket mer problem än de positiva aspekterna. Kan man fixa en shysst kultur där alla får vara med, så är det vägen fram.

Morkul
Medlem
Morkul

Hoppas på att förändringarna leder till en roliga stämning här. @Fredrik; Som jag ser det så finns det två problem med Gäst på forumet: #1 Det blir allt fler och fler helt ovidkommande inlägg på engelska oftast men en länk. Provade en länk på virtuell burk och den började hoppa direkt om virus som tillslut visade sig bara ransomware. #2 Det finn några om använder gäst bara för att vara anonym och i vissa fall sprida rena påhopp och ibland med rasistiska undertoner. Ja eller som vi såg i diskussionen om Tv-Licenser där var det inte undertoner utan ren rasism.… Läs hela »

Medlem
Olle P

Grattis alla vinnare!