Cooler Masters chassiserie Cosmos gjorde en comeback under fjolåret och nu är det dags igen. Denna gång i form av chassit C700P Carbon som endast kommer att tillverkas i fem exemplar.

Cooler Masters chassiserie Cosmos dök upp på butikshyllor igen under förra året i form av chassit C700P. Nu lanserar tillverkaren en extremt begränsad utgåva av chassit baserad på en chassimodifikation som visade upp under Case Mod World Series.

C700P Carbon blir namnet på detta exklusiva chassi. I grund och botten är det exakt samma modell som det första C700P. Det rör sig fortfarande om ett fulltower-chassi i samma storleksklass som en hygglig lägenhet i Stockholm samt två välvda paneler i härdat glas. Däremot har delar av chassit, som namnet antyder, fått en kolfiberbehandling.

Chassits ikoniska handtag som sträcker sig längsmed toppen har klätts i kolfiber, likaså chassit toppanel och botten. Frontpanelen har även klätts i två olika typer av kolfiber. Dessa modifikationer utförs av Mark’s Fabrications som visade upp den chassimodifikation som inspirerade Cooler Master till att lansera denna utgåva.

Med ”begränsad utgåva” menar Cooler Master verkligen begränsad. Endast fem exemplar av C700P Carbon kommer att tillverkas. Utgåvan kommer att kunna köpas via tillverkarens onlinebutik till ett pris av 999 dollar. Vilket i runda slängar översätts till omkring 8 900 svenska kronor. Detta då utan svensk moms eller andra avgifter inräknade i priset.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid