Välkända Corsair fortsätter att bygga på framgången som är deras K70, K70 RGB och K65 tangentbord med dom uppiffade versionerna som nu går under namnet ”Lux”.

Corsair Lux-serien är uppdaterade versioner av deras mest populära tangentbord. Med en ny, intern LED-kontroller och tangenter med större och en mer modern layout på bokstäverna så ska de nya tangentborden ge ett starkare och jämnare ljus. Ihop med Corsairs CUE (Corsair Utility Engine) så ska det vara enkelt att få sitt tangentbord precis så flashigt som man önskar.

Corsair behåller det mesta av designen från tidigare RGB-tangentbord. Dock nu med vad som ser ut att vara en smått uppdaterad version av handlovsstödet. Den nya Lux-serien kommer även utrustad med en extra USB 2.0 kontakt i tangentborden där du kan koppla in till exempel en mus eller ditt headset.

Lux-serien kommer även med ett par specialtangenter för de som spelar till exempel MOBA eller FPS spel och föredrar att ha WASD eller dylikt texturerade för bättre grepp och enklare kunna hitta dom i mörkret.

10792_6_corsair-announces-lux-series-mechanical-keyboards_full

Priserna för den nya Lux-serien ligger på ungefärligt samma pris som dom tidigare modellerna. Vilket gör att dom landar på cirka hundra kronor mindre än Rapidfire-tangentborden.

Nu kan du läsa betaversionen av nya Svenska Tangentbordsguiden

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid