Video: Cryorig Taku – Stilrent ”bordschassi” inför Kickstarter-kampanj

Nordisk design för ditt ITX-system

0

Cryorig Taku nådde aldrig marknaden förra året. Nu har det IKEA-inspirerade chassit hittat ut på Kickstarter och finns i flera färger och material.

Under vår vandring på mässgolvet på Computex 2017 så stannar vi till hos Cryorig för att se hur långt de kommit med vardagsrumschassit Taku som vi tittade närmare på redan i fjol. Taku nådde aldrig riktigt hela vägen fram till lansering under förra året men det börjar närma sig.

Men det är ingenting som stått stilla utan tillverkaren har fortsatt att finslipa på funktionerna och byggkvalitén. Bland annat har den utdragbara komponentlådan fått en trevligare öppnings/stängningsmekanism och glider mycket mjukare ut och in i chassit.

Tidiga exemplar finns att köpa redan nu

I samma veva som Cryorig lanserar Taku på Kickstarter så ges också möjligheten att köpa de tidiga exemplaren av detta IKEA-inspirerande datorchassi.

Taku finns att få i flera olika färger och benen kan anpassas i olika material och utseenden. Priset startar vid 250 dollar för er som är tidigt ute, annars kostar Taku 300 dollar och uppåt beroende på val av färg och material.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid