Dell verkar arbeta på en ny serie av stationära arbetsstationer och även om detta knappast låter särskilt upphetsande har deras nya Precision T-serie en ganska spännande fraktaldesign som födmodligen tilltalar fler än undertecknad. Bilderna som än så länge bara är renderingar hoppas vi får genomslag även hos Dell själva.

Dell ska enligt uppgifter till Engadget fått bilderna av en av sina designbyråer och med en gråsvart grund färg kryddat med en blodröd metallicfärg har man fått fram en riktigt trevlig färgkontrast. Något som backas upp av ett spännande formspråk med ojämna nivåer i frontpanelen och passande nätgaller.

Dell Precision T7600 och Precision T5600/T3600 är de tre system man gjort ritningar för och på storebror T7600 hittar vi lite mer utrymme vilken resulterar i bland annat fyra stycken hot-swappable hårddiskar bakom frontpanelen.

Som arbetsstationer och OEM-system har man föreslagit ett ganska välskyddat innandöme där en stor fläktkåpa fästs över processorn för att optimera dess kylning. Andra intressanta lösningar är fäste för lås av både kensington och hänglås-modell. Samt att datorsystemen är rackmonterbara med hjälp av tillhörande fäste.

Vi hoppas att dessa designprojekt hittar ut i Dells produktsortiment och då med lite färsk hårdvara under skalet.

prec2

prec3

prec4

preci

prec5

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Det där vill jag ha som ett ATX-chassi, det var riktigt snyggt.