Utvecklingen av Biowares kommande rollspel Dragon Age: Dreadwolf ska nu ha tagit sig till alfastadiet. Något som innebär att spelet nu är spelbart från början till slut.

Den senaste installationen i spelserien Dragon Age kallad Inquisition lanserades för åtta år sedan. Vi kommer inte få se uppföljaren kallad Dreadwolf riktigt ännu men utvecklingen av det kommande spelet har nått en stor milstolpe.

Det har bekräftats att spelet nu tagit sig till alfastadiet. Detta innebär att grunderna i spelet är på plats och att det nu går att spela från början till slut. Detta innebär dock inte att utvecklingen snart är klar. Bioware har fortfarande mycket jobb framför sig med att polera de grafiska detaljerna, spelmekanikerna och dylikt.

Denna milstolpe innebär däremot att vi kan komma att få mer detaljer som Biowares vision inom en snar framtid. Hittills har vi endast fått förrenderade trailers och några få bilder på konceptkonst för spelet. Då spelet nu tekniskt sett är spelbart från början till slut skulle Bioware kunna fokusera på att polera specifika delar av spelvärlden för att till slut låta oss få se exakt hur spelet kommer att vara när allting fallit på plats.

Dragon Age: Dreadwolf har i dagsläget inget spikat lanseringsfönster. Tidigare rykten har hävdat att vi kommer få se en lansering framåt slutet av 2023 eller under början av 2024. Beroende på hur mycket jobb som faktiskt återstår och hur noga Bioware är med att inte tvinga sina utvecklare att jobba övertid eller stressa sig igenom utvecklingen känns detta inte helt orealistiskt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid