Fem år efter dess lansering uppdaterar EVGA nätaggregatsserien Supernova G1 och introducerar uppföljaren Supernova G1+.

År 2013 lanserade EVGA nätaggregat under namnet Supernova G1, en serie fokuserad på modulära kablar, hög effektivitet och en inte allt för hutlös prislapp.

Nu, fem år efter lanseringen har tillverkaren släppts lös en uppdaterad version av serien, denna gång under namnet Supernova G1+. Likt modellerna som introducerades 2013 är det helmodulära kablar, en 80+ Gold-certifiering och en överkomlig prislapp som står på schemat.

EVGA har uppdaterat nätaggregatens interna design, detta för att tillåta för bättre luftflöde över komponenterna. De nya modellerna är även upp till två centimeter kortare än föregångarna. Den nya interna designen tillsammans med en ny typ av fläkt ska enligt EVGA ha resulterat i att de nya modellerna även är upp till 22 procent tystare vid full belastning än den första G1-serien. De japanska kondensatorerna som används ska även resultera i en lägre spänningsvariation på 12 Volt-linan.

Den nya serien består av fyra modeller, först hittar vi en modell på 650 Watt (W) som får en prislapp på omkring 1 100 kronor, sedan har vi modeller på 750 samt 850 W vars prislappar ligger på 1 200 respektive 1 500 kronor. Längst upp på totempålen finns det en modell som kan leverera upp till 1 000 W vars prislapp är satt till 1 900 kronor. Samtliga modeller kommer även med en 10-års EVGA-garanti.

Mer watt per centimeter och tystare drift är alltid kul att se hos nya nätaggregat, speciellt i modeller som inte består av det absoluta toppskiktet.

Mer information angående de nya nätaggregatsmodellerna finns att tillgå genom EVGA:s hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid