Nästan sex år efter att Final Fantasy 15 lanserades sägs nu Final Fantasy 16 var i princip färdigt och en trailer ska enligt spelets producent komma inom en väldigt snar framtid.

Det ser ut som att vi kommer att få en portion ordentlig information angående nästa installation i spelserien Final Fantasy inom kort. Spelets producent Naoki Yoshida nämnde under förra veckan att spelets utveckling är i ett väldigt sent stadie. Nu har Yoshida yttrat sig ännu en gång om Final Fantasy 16.

Under en stream började Yoshida prata om spelet igen. Enligt producenten ska utvecklaren redan nu ha spenderat en längre tid med att polera spelet och göra sig av med buggar. Något som kan tyda på att vi får se en lansering någon gång under 2022 eller i början av nästa år.

Utöver ovanstående trailer som visades upp för omkring ett och ett halvt år sedan har vi inte fått se allt för mycket om Final Fantasy 16. Däremot ska vi få se en trailer inom kort enligt Yoshida. Denna kommande trailer ska ha försenats tack vare flera olika faktorer men ska nu snart vara redo att visas upp.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid