Futuremark har nu tillkännagett sin nya testsvit kallad Cyan Room som är anpassad för Direct X 12 och virtuell verklighet.

Futuremarks nya testsvit Cyan Room kommer snart till programmen VRMark Advanced Edition och VRMark Professional Edition utan extra kostnad.

Testsviten har tagits fram av Futuremark och nyttjar företagets egen motor. Det är endast Direct X 12 och virtuell verklighet som gäller.

Miljön i testet påminner en del om spelserien Bioshock och ska enligt Futuremark innehålla ett stort och komplext område med många iögonfallande effekter.

Användare kommer att kunna använda sig av ”Experience Mode” där man i sin egen takt kan utforska miljön. Det kommer även gå att i realtid ändra upplösningen på de texturer som renderas. Detta för att ge användare en så bra chans som möjligt att anpassa testet efter sin egen hårdvara och på så sätt verkligen se exakt hur VR-kapabelt ens system är.

Den 22 november släpps Cyan Room och kommer då utan extra kostnad för kunder som äger VRMark Advanced Edition och VRMark Professional Edition.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid