Helg kan innebära rekreation efter galna CPU-släpp eller långa nätter på dansgolvet. Redaktionen satsar istället på uppvärmning i testlabbet med GTX 1080 Ti.

– Vi ses nästa vecka! /GTX 1080 Ti

PS. Vi lovar att berätta och visa mer så fort vi får! 

Fler artiklar om GTX 1080 Ti på NordicHardware

Topp 6 grafikkort på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

10
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MorkulHybrizAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mikael Linnér
Medlem

Kommer ni testa kortet med Ryzen? AMD har sagt att CPUerna i den dyrare klassen är tänkta för de som kör 1440p uppåt och där verkar inte AMD ligga mycket efter i spelprestande som i 1080p, dock när grafikkorten blir mer kraftfulla så kan AMD åter halka efter eftersom då blir CPUn återigen en flaskhals. Därför är detta test extra intressant i högre upplösningar med just Ryzen. P.S Glöm inte isf. att köra Hög prestanda i Windows energialternativ, disablea HPET och att köra minnena på 2600 Mhz eller högre (lägre än detta påverkar CPUn prestanda avsevärt). (Källa: https://www.reddit.com/user/AMD_Robert?count=25&after=t1_defemeb ”[–]AMD_Robert[S] 497… Läs hela »

Medlem

Just det hade varit väldigt intressant för mig. Har pengarna redo för ett nytt system.
Att det blir ett 1080Ti tvekar jag inte en sekund men hur väl står sig Ryzen i just den miljön du nämnde, Hybriz.

Morkul
Medlem
Morkul

Har provat dubbla Titan X på ett I5 system i 4k tester och det var fortfarande GPU:erna som var flaskhalsen på de flesta spelet, det fanns undantag men då oftast under extremt korta perioder. Så jag har svårt att se hur det skulle bli några prestanda skillnaden mellan Intel och AMD CPU på en 1080 TI, i alla fall så länge det är i singel konfiguration och 4k eftersom det kommer vara GPUn som kommer vara flaskhalsen i båda systemen. Pratar vi 1080p däremot så blev I5an flaskhalsen i systemet. Detta var ju väntat men också varför jag ställer mig… Läs hela »