G.Skill rullar nu ut sitt senaste minnespaket för Intel X79-plattformen och Sandy Bridge-E, vilket man gör utan att lägga några fingrar emellan. G.Skills senaste RipjawsZ DDR3-paket har en densitet på hela 64GB och arbetar i den imponerande klockfrekvensen av 2 400 MHz.

G.Skill har packat åtta av sina kraftfullaste minnesmoduler i ett och samma paket. Med en vardera minnesmängd på 8GB ger detta oss en total minnesmängd på 64GB. Med G.Skills fokus på entusiaster och överklockare är det inte heller överraskande att minnesmodulerna arbetar vid höga frekvenser. Men att lansera ett 64GB minnespaket med en specificerad klockfrekvens på 2 400 MHz är ganska imponerande.

De handplockade minnesmodulerna arbetar med minneslatenser på CL10 och har testats flitigt på ett ASUS Rampage IV Extreme med Intels processorflaggskepp Core i7-3960X.

G.Skill säljer sitt nya minnespaket med livstids garanti och troligtvis en prislapp med lika lång avbetalningsplan.

ripjaws2


Annons

10
Leave a Reply

Please Login to comment
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
WingmanSuperNovanILGotImlalHenrik Berntsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

G.Skill är fanimig hardcore.

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Försäljningen uppgår säkert till 10-15 kit runtom i världen. Det är nog inte riktigt poängen. 🙂

Tempel
Medlem
Tempel

Anton, gillade avslutningen på artikeln 😀

Trevligt dock att det kommer paket med stora moduler. Det sätter trots allt en ny standard. 4or känns ju lite futtiga trots allt idag.

Henrik Berntsson
Admin

det dröjer nog lika länge som både avbetalningsplan och garanti innan man behöver mer ramminne än 64 gig 😛

Imlal
Gäst
Imlal

Hmm…. Tror det flesta utav våra WMware servrar har 48GB minne och de klarar sig rätt bra. Men skulle iofs inte tacka nej till ett kit.

nILGot
Medlem
nILGot

Våra nya arbetsstationer på jobbet arbetar med 32gb och det är fortfarande begränsande i lite större arbeten. Så jag tror det kan vara många lite större företag innom främst bygg sektorn som är intresserade av dessa till sina konstruktörer

SuperNova
Medlem
SuperNova

nILGot:

Visst behövs minne inom den branschen men de köper förmodligen inte ”RipjawsZ” moduler =) Snarare moduler som är certifierade av datorleverantören. sen krävs det att de har 8 minnesplatser också 😉

Men som du säger minne behövs alltid!

Fantoon
Medlem
Fantoon

Hade gärna velat ha detta i min Cad-Burk 🙂