Chassitillverkaren In Win är inte nybörjare när det gäller att presentera datorchassin som skiljer sig från mängden, nu lanseras företaget chassit ”915” som kommer med ett minimalistiskt yttre och en motoriserad toppanel.

När det kommer till datorchassin som höjer ett ögonbryn eller två är In Win ett namn som ofta dyker upp. Nu har tillverkaren lanserat sitt nya chassi vid namn ”915” som är ett fulltower-chassi med välvda paneler, härdat glas och en toppanel som med hjälp av en motor kan förse systemet inuti med mer luftflöde om så behövs.

Sett till kylningskapacitet i chassit finns det plats för tre stycken fläktar på 120 millimeter (mm) i toppen. Två 120 eller tre 140 mm fläktar i chassits front samt två 120 mm fläktar som kan monteras på den plåt som skiljer ”källaren” som huserar nätaggregatet från resten av systemet.

Nätaggregatet som gömmer sig nere i källaren kan vara upp till 215 mm långt. I samma del av chassit finns även plats för fyra 3,5 eller 2,5-tumsenheter. Användare som nyttjar nätaggregat längre än 215 mm kan plocka ut två av dessa vaggor för lagringsenheter. Plockas två vaggor ut blir maxlängden för nätaggregat 320 mm.

Runtom i chassit finns även plats för upp till nio extra 2,5-tumsenheter. Dessa kan monterad bakom moderkortsplåten, eller ovanpå skiljeplåten mellan källaren och huvudkammaren. Förutsatt att inga fläktar har monterats där.

Grafikkort med en längd på upp till 410 mm och processorkylare med en maxhöjd på 164 mm får plats i chassit.

Chassit i sin helhet mäter in på 570 x 230 x 645 mm. Moderkort i formfaktorn Mini-ITX upp till Extended ATX (E-ATX) kan huseras inuti. Chassits vikt utan några installerade komponenter ligger på 16,4 kilo.

Vid skrivande stund så har In Win inte bekräftat någon prislapp för 915. Chassit förväntas dock finnas tillgängligt från och med den 15 augusti i färgerna svart eller silver.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid