Läckra ITX-chassit Antec Crown i aluminium och härdat glas

Mini-ITX i ståtlig skrud

0

ITX-chassit Antec Crown fångar vår uppmärksamhet i Taipei med en härlig mix av härdat glas och böjda aluminiumprofiler som gör chassit både kaxigt och stilrent.

Antec visade det nya chassit för första gången på Cebit tidigare i år men nu är det officiellt att chassit ska släppas och namnet blir Crown. Vi är inte vana vid att se aluminium och härdat glas från Antec, utan det är uppdaterade versioner av gamla chassin som oftast hittar ut från de. Men nu verkar man ha insett att gamla recept bara säljer så länge och man satsar nu på lite med lyx.

Antec Crown är tillverkad helt i aluminium, där sidopanelerna är av härdat glas. Chassit har en böjd, rund design och rymmer ett m-ITX moderkort och ett relativt stort grafikkort eftersom det ligger vertikalt. Chassit är aningen bred men rymmer tack vare sin lite större storlek och design ett fullstort ATX nätaggregat.

Antec Crown har en öppen design och på baksidan finns det plats för en 180 millimeter fläkt, eller 4 140 millimeter fläktar. Antec menar också att det finns plats för en radiator.

Antec Crown kommer att dyka upp i augusti, färgen är inte bestämd än men det är en utav de två presenterade och priset landar på ungefär 1 800 kronor.

På rätt spår?
Tycker du att Antec Crown är ett steg i rätt riktning för Antec på chassimarknaden?

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid