Om tre veckor är det dags för lanseringen av Windows 10. De sista finslipningarna sägs färdigställas senare denna veckan, vilket gör en ny läcka från Microsoft lite extra intressant. Nu ser vi bilder läcka ut som visar vad som ser ut att vara den senaste versionen av Windows 10 – en version som troligen visar vad framtiden har att bjuda på.

Lanseringen av Windows 10 ligger verkligen precis runt hörnet. Om tre veckor, den 29 juli, är det dags. Inför traditionella lanseringar av Windows har operativsystemet har Microsoft redan lanserat operativsystemet i RTM-form (Release to Manufacturing) och börjat distribusera det till utvecklare och andra viktiga partners. Med Windows 10 kommer konsumenter vara några av de absolut första som får testa operativsystemet, vilket betyder att vi fortfarande inte vet exakt hur Windows 10 kommer att se ut eller fungera när det väl lanseras. Nu ser vi dock nya bilder läcka ut som visar en av de senaste versionerna av operativsystemet – bilder som troligen kan ge oss en bra bild av hur Windows 10 verkligen kommer se ut när det lanseras.

Windows_10_10163_2

De läckta bilderna kommer från den kända Windows-läckaren WZor som har gått igenom installationen av en Preview-version av Windwos 10 kallad 10163. Versionen är märkt som ”Microsoft Confidential” och kommer med andra ord troligen aldrig nå vanliga användare av Windows Technical Preview. De läckta bilderna ger oss dock en bra titt på allt från installationsprocessen, skrivbordet och Start-menyn till förinstallerade appar så som Twitter, Väder och Aktier. Vi får även se hur delar av systemet ser ut så som låsskärmen, inloggningsskärmen och Uppdatering och säkerhets-inställningarna.

Windows_10_10163_3

RTM senare denna veckan

De läckta bilderna bör som sagt ge oss en bra bild av hur Windows 10 kommer att se ut när det lanseras. Med tre veckor kvar till lansering kan vi vara ganska säkra på att de sista förändringarna till operativsystemet bara är mycket små estetiska förändringar och buggfixar. Faktum är att information publicerad av The Verge pekar på att Microsoft planerar att leverera RTM-versionen av Windows 10 senare denna veckan. Vi kan med andra ord säga med ganska stor säkerhet att vad vi ser ovan och i bildspelet nedan i stora drag är mycket likt Windows 10 RTM och därmed så gott som identiskt med vad som kommer att lanseras den 29 juli.

Källa: Livejournal (WZor.Net), The Verge

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zalcorepege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Gäst
pege63

Går ju inte göra bankäranden på 10 ännu, har därför bytt tillbaka till 8.1.

Zalcore
Gäst
Zalcore

[quote name=”pege63″]Går ju inte göra bankäranden på 10 ännu, har därför bytt tillbaka till 8.1.[/quote]

Kan ju möjligtvis bero på att operativsystemet inte är släppt ännu. ^^,