LG var först i världen med Tegra 2 och en tvåkärnig systemprocessor i en smartphone, men detsamma kan inte sägas om deras Android-uppdateringar. Nu går företaget ut med att deras dyraste smartphone ska få den senaste versionen av Android, och att man även utvärderar andra modeller.

Företaget har snabbt förlorat respekt hos många konsumenter på grund av dålig timing, och att sent komma ut med uppdateringar av Google Android. Uppdateringen från Android 2.2 FroYo till 2.3 Gingerbread blev flera gånger uppskjuten flera månader.

Nu avslöjar LG att man ska uppdatera flera av sina telefoner med den senaste versionen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De tänker börja med så kallade high-end smartphones men tänker utvärdera övriga produkter i deras utbud för att se om de har kompatibel hårdvara.

”We are also continuing to evaluate the ICS OS to determine whether it is compatible with the functionality, features and performance of other LG smartphones to make the ICS OS available on as many LG smartphones as possible,” LG på Facebook

LG ska släppa ett mer detaljerat schema för när modellerna beräknas få uppdateringen. De modeller som är spikade är i alla fall Optimus 2X, Optimus Black, Optimus 3D och Optimus LTE, men som tidigare nämnt har LG för avsikt att uppdatera fler modeller förutsatt att de har den kompatibilitet och funktionalitet som krävs. Det är nu upp till bevis för LG att faktiskt kunna leverera uppdateringar till sina kunders smartphones.

Källa: GadgetBox

Relaterade nyheter:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
thisME4ME Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Henry de Kruijf
Medlem

Är det bara jag, eller säger första och andra stycket i texten precis samma sak. 😛
(*ser att det är fixat nu)

hur som, nice med ICS

this
Medlem
this

Väldigt mystiskt att man nu plötsligt får jätte bråttom, har ju tidigare varit helt dött från dem. För min del är de redan körda, men naturligtvis väldigt goda nyheter för LG telefon ägare.