Företagen på CES slåss med näbbar och klor för att roffa åt sig häftiga titlar och LG är återigen i framkant när det gäller sina TV-apparater. Företaget är den första på marknaden med att visa upp en böjd OLED-TV med 3D-stöd, en TV som för närvarande mer är ett koncept som visar möjligheterna med OLED.

LG har likt Samsung satsat på att böja sina OLED-apparater och under CES 2013 visade man upp inte mindre än tre böjda OLED-TV-apparater på 55 tum vardera. Upplösningen var som väntat på 1 920 x 1 080 pixlar men några mer detaljerade specifikationer än så kunde man inte bjuda på.

Den böjda OLED-TVn kommer även med stöd för passiv 3D-teknik vilket ger ytterligare ett tekniskt framsteg för LG att sätta i sin bok om tekniska framsteg. Inte helt oväntat kunde företaget inte säga något om ett eventuell lanseringsdatum, än mindre än prislapp.


Relaterade artiklar:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
flopper Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem
flopper

OLED vanlig 60tum vilken dag som helst.
3D i hemmet heh, ser hellre 3D på bio med 48fps+ 😉

Medlem
Clarence Hogland

säg 100k här I Sverige då. Hmm, ja kanske för oss äldre stofiler som lever ensamma och inte vetat vad man skall göra av lönen när den kommer. Ser inte detta som ett smart inköp ändå. Inte ens för att få ”maximal” njutning utav mina filmer.

Men riktigt roligt att se att det går framåt.