Ytterligare ett nytt chassi har nu visats upp av taiwanesiska Lian Li, och i vanlig ordning rör det sig om ett stilrent yttre i aluminium. PC-V360 är anpassat för moderkort i mATX-format och erbjuder likt storebror PC-10N radatormontering på en svängarm framför moderkortet.

Med sina 180 x 388 x 480 millimeter är PC-V360 ett ganska långt chassi för att vara i mATX-format och är inte nödvändigtvis byggt för de som vill ha ett så kompakt och utrymmeseffektivt chassi som möjligt. Chassit riktas snarare mot entusiaster och rymmer grafikkort upp till 310 millimeter och ATC-nätaggregat på upp till 280 millimeter.

open_side

Det finns utrymme för totalt fem 3,5-tumsenheter och tre 2,5-tumsenheter som kan monteras verktygslöst och med gummiupphängnig för att minska vibrationer från mekaniska diskar. Även sidopanelerna och själva hårddiskburarna är verktygslöst monterade, varav sistnämnda ska kunna monteras bort helt vid behov av ytterligare utrymme.

Precis som det nyligen utannonserade PC-10N har PC-V360 plats för montering av en 240-millimeters radiator framför moderkortet, som kan vinklas ur vägen med en svängarm och får sitt luftintag genom sidopanelens ventiler. Ytterligare kylning finns i form av en 140-millimeters fläktplats i fronten och en 120-millimeters fläktplats i taket. Medan botten inte är utrustad med fläktplatser har den dammfiltrerade ventiler för extra luftflöde till ett diskret grafikkort.

silver

PC-V360 är på väg ut i butik i färgerna svart och silver, med ett riktpris på 140 dollar. Det kan komma att motsvara strax över tusenlappen inklusive moms på svensk mark, men en officiell svensk prislapp är ännu inte delgiven.


Relaterade nyheter

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Snyggt, men hade varit ännu snyggare utan platsen för optisk läsare