Den senaste vågen av rykten menar att Apple förbereder nya iPad Pro-modeller utrustade med M3-kretsen och OLED-skärmar. iPads som sägs avtäckas redan denna vecka.

Morgondagen kan komma att bjuda på nya iPads från Apple. I alla fall om det senaste ryktet kring företagets surfplattor visar sig stämma. Ryktet menar att Apple förbereder nya iPad Pro-modeller utrustade med deras senaste systemkrets M3.

Hittills har vi inte sett något som styrker ryktet. Apple förväntas skicka ut ett enkelt pressmeddelande under morgondagen för att avtäcka de nya surfplattorna. Detta är dock baserat på spekulationer som härstammar från listade lanseringsdatum för nya skyddsfodral till iPad Pro hos Amazon. Således är det inte mycket information att gå efter i skrivande stund.

Ryktet menar dock att utöver M3-kretsar kommer Apple bestycka surfplattorna med OLED-skärmar istället för de mini-LED-baserade skärmarna hos tidigare Pro-modeller. Detta skulle kunna leda till tunnare surfplattor än föregående generationers Pro-modeller. Förutsatt att Apple är villiga att riskera försämrad värmehantering det vill säga.

De nya surfplattorna ryktas som tidigare nämnt avtäckas under morgondagen den 26 mars. Således behöver vi inte vänta så värst länge för att se om informationen visar sig stämma eller om det helt enkelt är önsketänkande.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid