Att Bioware jobbar på nästa Mass Effect och Dragon Age 4 är något utvecklaren bekräftat sedan tidigare. Ingen av de kommande speltitlarna kommer dock att visas upp i någon form under kommande EA Play Live.

Electronic Arts planerar att hålla i ett liveevent senare denna månad där publicisten menar att visa upp speltitlar från de olika spelstudios som går under EA:s paraply. Bland de utvecklare som EA styr hittar vi välkända Bioware. Vi kommer dock inte att hitta Bioware i uppställningen av utvecklare som kommer delta i EA Play Live som går av stapeln den 22 juli.

Att Bioware arbetar på nya installationer i två av sina största spelserier är ingenting nytt. Dragon Age 4 bekräftades vara under utveckling redan vid The Game Awards 2018. Dock har vi inte fått se mycket annat än konceptbilder och korta videosnuttar. Nästa Mass Effect-spel har även det bekräftats vara under utveckling. Utvecklaren har däremot inte visat upp mycket annat än en kort teaser än så länge. Den senaste installationen i spelserien mottogs inte direkt med överväldigande positiv kritik men nyversionen av originaltrilogin har fått mycket uppmärksamhet.

Bioware tros ha kommit längre i utvecklingen av Dragon Age 4 jämfört med utvecklingen av nästa Mass Effect som förmodligen är ett par år bort. Exakt hur långt utvecklingen av dessa spel faktiskt har kommit förblir dock oklart och vi kommer inte få någon ytterligare information under EA Play Live.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid