Meta har nu visat upp en drös kommande speltitlar för sitt VR-headset Quest 2. Spel som Ghostbusters, Among Us och Cities: Skyline mer flera som alla kommer att lanseras inom de kommande 12 månaderna.

Meta satsar stenhårt på att utöka spelbiblioteket för virtuell verklighet. Under sitt senaste event hade man en rad kommande speltitlar att visa upp. Bland annat helt nya spel som Moss: Book II, Ghostbusters VR och Red Matter 2. Meta visade även upp ett par spel som till en början inte utvecklades för VR men som nu får nya versioner ämnade att spelas i den virtuella verkligheten.

Meta och Sony Pictures Virtual Reality har ingått samarbete för att ta den nu återupplivade Ghostbuster-franchisen till virtuell verklighet. Detta i form av en titel där upp till fyra spelare arbetar tillsammans för att utreda och utrota övernaturliga hot. Detta i ett paket som Meta själva beskriver som lika löjligt som det är läskigt.

Speltiteln Red Matter vars handling slutade med något av en cliffhanger kommer nu få en uppföljare. Under sitt event visade Meta upp den första trailern för det kommande spelet.

Tittar vi på spel som kommer få nyversioner för VR hittar vi till exempel Cities: Skylines som nu ska låta spelare kliva in i sina egna städer. Trailern som visades upp under eventet påminner om när man som barn byggde med Lego och klampade runt bland sina skapelser. Detta blir det första spelet från eventet som når ut till butiker. Cities: VR kommer att bli tillgängligt redan nästan vecka den 28 april.

Dessa titlar är inte de enda som visades upp. Spelen kommer få sällskap av spel som The Walking Dead: Saints & Sinner – Chapter 2, Bonelab, NFL Pro Era, Espire 2, Moss: Book II, Ruinsmagus, Beat Saber – Electronic Mixtape och Resident Evil 4: The Mercenaries. Den som vill kika in trailern för något av dessa eller samtliga spel som visades kan läsa klicka här för att se Metas speluppvisning i sin helhet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid