Meta har nu bekräftat att deras nästa VR-fokuserade Meta Connect-event kommer att äga plats den 11 oktober.

Ett av de största företagen inom virtuell verklighet kommer om lite mer än en månad visa upp vad de har på väg inom en snar framtid. Meta har nu bekräftat att att nästa Meta Connect-event kommer att hållas den 11 september. Enligt företaget själva ska eventet bestå av ”Industriledare som visar upp den senaste tekniken och utvecklarsessioner som går igenom hur den ska användas”.

Exakt vad som ska visas upp har inte bekräftats. Däremot har det ryktats om att Metas ”Project Cambria” ska göra debut. Project Cambria sägs vara ett nytt påkostat VR-headset från företaget. Alltså inte någon direkt uppföljare till det populära VR-headsetet Quest 2. Det har ryktats att denna uppföljare inte kommer att dyka upp förrän nästa år.

Således återstår det helt att se om det blir något slags spelfokuserat innehåll som visas upp under nästa Meta Connect. Mark Zuckerberg har under den senaste tiden gett några små smygvisningar av kommande VR-enheter. Däremot har det inte bekräftats huruvida nästa omgång hårdvara är menad för konsumenter eller professionella användare. Företaget har däremot bekräftat att mer information angående vad och vilka som ska närvara under eventet ska komma inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid