Vi ser att alla de större grafikkortstillverkarna släpper egen-designade kretskort och kylare som väldigt ofta kan mäta sig mot andra lösningar på marknaden. Nu väljer MSI att göra entré på marknaden med sin populära Twin Frozr II kylare för grafikkort och den första är av samma design som den vi hittar på NVIDIA GeForce-kort från företaget.

Kylaren kommer utrustad med fem nickelpläterade värmeledningsrör i koppar, en mängd kylflänsar och väger in på 520 gram. Den kommer utrustad med två 80 mm PWM-fläktar och mäter in på 251,9 x 100,9 x 35 mm.

Twin_Frozr_II_2D1

Twin_Frozr_II_2D2

Den kylare som hittat ut på marknaden och listas på är speciellt designad för NVIDIA och kommer endast med stöd för GTX 580/570/480/470/465 alltså de största GF100 och GF110 kretsarna från NVIDIA. Stödet tycker vi faktiskt inte ser så bra ut och vi hoppas att det är någonting MSI rättar till framöver om de är seriösa med sin nya satsning.

Twin_Frozr_II_2D3

Twin_Frozr_II_2D4

MSI Twin Frozr II VGA Cooler finns att förbeställa för japanska Yen5980 vilket blir straxt under 500 kr i svenska valuta.

Källa: Expreview

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Niabureth Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Niabureth
Medlem
Niabureth

*gäsp* Finns ju bättre kylning för samma peng eller mindre.
Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus