MSI skickar kärlekspaket med utrustning till Testlabbet 3.0

0

Hårdvarutillverkaren MSI skickar ett kärlekspaket till redaktionen för att hjälpa oss att bygga upp Testlabbet 3.0!

Tidigare under året utsattes NordicHardwares testlabb för ett inbrott. Många datorkomponenter försvann varav ett stort antal processorer, grafikkort och moderkort.

Många har visat ett hjärtvärmande stöd för oss när vi har gått igenom processen med att bygga upp vårt testlabb igen. Många tillverkare och återförsäljare har bidragit med så mycket de kunnat för att till med byggandet av Testlabbet 3.0.

Nu har vi mottagit ett paket med en uppsättning komponenter som är otroligt viktiga för att Testlabbet ska fungera så bra som möjligt. När vi öppnar paketet ser vi en drös moderkort i form av ett Z270 Krait Gaming, ett Z77 MPower, ett 970A-SLI och ett gäng andra. Totalt sju moderkort från olika generationer.

Även ett grafikkort i form av ett MSI RX 580 Gaming X Plus hade smugit ner i kartongen, något som också uppskattas stort.

Många av dessa komponenter är kanske inte någon guldskatt för många, men för oss är det kritiskt att vi har tillgång till så många moderkorts- och processorgenerationer som möjligt. Detta för att kunna göra ordentliga jämförelser mellan hårdvara från flera år sedan och den hårdvara som lanseras idag.

Är du intresserad av att testa nya grafikkort, processorer och annan hårdvara? Vi söker just nu personer med ett brinnande intresse för teknik och hårdvara som kan ge oss en hjälpande hand här i testlabbet i Malmö. Tveka inte och skicka ett mejl till redaktionen@nordichardware.se om ni vill få chansen att jobba sida vid sida med NordicHardwares redaktion!

Stort tack till MSI och alla andra som hjälpt oss att återuppbygga testlabbet i ett större, starkare och säkrare utförande!

Testlabbet 3.0: Arlo-overvakningskameror och nygamla testprodukter

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid