Välkommen till muskyrkogården – platsen där vi samlar möss som sett sina bättre dagar. Dela dina egna slitna trotjänare, sunkiga arbetsverktyg och sönderslagna CS-hjältar.

En bra mus är A och O både när det kommer till produktivt eller kreativt arbete och kanske framförallt när det gäller gaming. En mus får genom åren genomgå flera mil av slit fram och tillbaka och är du lite mer hetlevrad så åker den kanske på en och annan smäll när du så orättvist blir skjuten i bakhuvudet av motståndarna.

Muskyrkogården är samlingsplatsen för alla möss som har en fot i graven eller som faktiskt redan nått dit. Det kan vara din jobbmus eller spelmus som kanske inte fått en rengöring på flera år eller en mus som kanske fått lite mer stryk än den förtjänar.

[justified_image_grid preset=12 specialfx_type=sepia id=1004008 exclude=1010478,1011021 caption=mixed load_more=click load_more_text=”Visa alla” load_more_count_text=none load_more_auto_width=on initially_load=5]

Se muskyrkogården som en helig plats där vi hyllar de slitna trotjänarna genom att stolt visa upp deras prakt inför vårt community.  Vi vill att alla ska hylla sina utslitna, trasiga och äckliga möss genom att ladda upp en vacker bild på just din datormus. Samtidigt förstå att det kan vara dags att gå vidare, något mustillverkaren Logitech gärna hjälper till med!

Tävla om testvinnaren Logitech Pro Gaming!

Användaren bakom Muskyrkogårdens roligaste, äckliga och totalt sönderslitna mus kommer i december månad att belönas med en sprillans ny råtta. I samarbete med Logitech Gaming kommer Nordichardware kontinuerligt utse månadens ”Musrelik”, en utmärkelse som belönas med en ny mus.Muskyrkogården tjuvstartar i december månad och för den mus som faller juryn i smaken belönas ägaren av Logitech med en Logitech Pro Gaming mouse. En av de bästa gamingmössen på marknaden som i skrivande stund har en tung köprekommendation i Svenska musguiden.

Så tävlar du och får din mus i muskyrkogården

  • Ladda upp en fin bild på din slitna datorråtta i något av följande forum
  • Berätta lite kort om vad din mus gått igenom och hur det känns att ta farväl
  • Pluspoäng utlovas till bästa arrangemang och story!

OBS! Du ska med fotobevis kunna styrka att musen verkligen är din vid eventuell vinst.

Muskyrkogården är en löpande galleritävling från oss på NordicHardware och vi uppdaterar tävlingen med nya vinster allt eftersom vi hyllar fler pensionerade möss. Varje mus som skickas in kommer även att synas i vårt officiella Muskyrkogårdsgalleri. Galleriet går att hitta här i denna artikel men även direkt inne i Svenska musguiden.

Samarbetspartners: CSGOSWE, Swerigs Gaming

Tävlingsvillkor NordicHardwares redaktion utser enhälligt vinnaren och beslutet kan inte överklagas. Varje bidrag kan endast vinna en gång. Vinnare kontaktas inom 1-2 veckor från tävlingens avgörande. Om inget svar erhålls via e-mail inom 2 veckor från första kontakt, uteblir priset. Anställda och anhöriga till dessa får ej delta i tävlingen. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt och Coore AB erhåller sig rätten att utan förbehåll ändra, häva eller avsluta tävlingen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid