Fujitsu var inte färdiga med sitt flaggskepp utan tog med sig en modell som redan är lanserad i Japan i deras Arrows-serie. Det är kort sagt en väldigt tunn telefon som mäter endast 6,7 mm i profil, och trots detta har de lyckats få in ett helt godkänt batteri.

Fujitsu Arrows är likt deras ”Tegra 3” en vattensäker telefon som faktiskt är rätt imponerande även om dess interna specifikationer inte är av nyaste sorten. Fujitsu kallar sin telefon för ”världens tunnaste vattentäta telefon” och med tanke på dess mått är vi beredda att hålla med, då det faktiskt är en av de tunnaste telefonerna vi stött på någonsin.

Specifikationer Fujitsu Arrows:

  • Android 2.3, Gingerbread (4.0, Ice Cream Sandwich)
  • 4,0-tums AMOLED-skärm WVGA-upplösning (480 x 800)
  • Qualcomm MSM8655, en kärna 1,4 GHz
  • Batteri på 1 400 mAh
  • 6,7 mm i profil
  • 105 gram
  • Vattensäker, upp till 1,5 meter i 30 minuter

Trots att den är gjord i plast, så känns telefonen överlag rätt kvalitativ just på grund av att den är så kompakt konstruerad. Den väger endast 105 gram och trots sitt externa mått och vikt har de lyckats få rum med ett 1 400 mAh-batteri vilket får anses vara godkänt. De hade även en trevlig demonstration, där de tappat ned metallkulor på en likadan modell under hela dagen. Detta vara för att demonstrera styrkan i Gorilla-glaset som skyddar dess AMOLED-skärm.

Fujitsu_Arrows2

Systemprocessorn är en gammal historia från Qualcomm, men trots detta känns telefonen följsam i menyerna med Android 2.3, Gingerbread. Troligtvis kommer Fujitsus telefon att skeppas med Android 4.0, Ice Cream Sandwich när den når Europa, vilket väntas bli under årets fjärde kvartal.


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid