Mobile World Congress bjuder på många intressanta nyheter, och det svenska företaget Krusell är på plats med en fullskalig armada tillbehör, kringutrustning och accessoarer för dina mobila produkter. Av allt de hade var det ett akvarium som fångade vårt intresse.

Krusell har arbetat med tillbehör och skydd för mobila produkter sedan tidigt 90-tal och har sedan dess växt till ett stort företag som exporterar till drygt 60 länder. De satsar på att leverera tillbehör åt produkter i allt vad mobilitet heter: smartphones, surfplattor, bärbara datorer, kameror och så vidare. De har tagit fram ett vattenskal som fångade vårt intresse, som skyddar din mobil under vattnet och är utformad för de största modellerna på marknaden.

Krusells vattenskal är IPX7-klassad, vilket betyder att en telefon med det här skalet ska klara av att ligga minst 30 minuter på en meters djup. Det är ännu oklart om chefredaktör Anton Karmehed vågade sänka sin Galaxy S II under vatten med Krusells vattenskal, och vi hoppas få svar på denna mycket viktiga fråga under dagen.

Uppdatering: Anton Karmehed tog aldrig The Leap of Faith hos Krusell.


4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Henrik BerntssonJacob HugossonSwedish BerserkRetur Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Robert Esping
Medlem
Robert Esping

Bra och roligt inslag,, mer i den linjen. 😆 😉

Svensken
Medlem
Svensken

Läste först företagets namn som karusell. 🙂 Ska kolla in videon snart.

Henrik Berntsson
Admin

flera telefoner från bland annat fujitsu och panasonic är redan vattentäta på 1-1,5m i 30 min enligt certifieringen, så vi får se hur länge det finns behov av den här typen av vattenskydd