Small preview image

Den svenska nätaggregatstillverkaren Ace of Sweden har under ganska lång tid gjort bra affärer på sina extremt billiga nätdelar som sålts hos merparten av de stora näthandlarna. Efter att våra svenska kollegor på Sweclockers.com testade Ace of Swedens nätdelar och fick fram ett facit där ingen av nätdelarna klarade sina specifikationer och där fyra av fem (alla Raw Deal Plus Rev.2-serien) dog innan man ens nådde maximal belastning.

På vägen mot sitt öde visade alla nätdelar, även den överlevande Outburst-modellen bedrövlig effektivitet och blev en tung slutkläm för Ace of Sweden som ännu inte kommenterat testuppgifterna. Förutom att nätaggregaten inte klarade sina specifikationer verkar det som att tillverkaren saltar de specifikationer man publicerar på hemsidan i jämförelse med dem som verkligen hittas på nätdelarna man får hem från butiken.

Svenska internetbutiker har dock varit snabba att handla och merparten av de stora handlarna har tagit Ace of Swedens nätdelar ur sortimentet i väntan på information från tillverkaren.

Annons

alt
Ace of Sweden Outburst 480W, den enda som överlevde testerna men med undermåliga resultat

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid