Vi vågar påstå att vi har den mest omfattande och innehållsrika guiden för datorbyggare i Skandinavien med www.DatorByggarSkolan.se. Skolan har varit otroligt populär bland de som vill komma igång och lära sig hur man bygger en dator, men också bland de som bara vill fräscha upp sina kunskaper. Den har till och med anpassats för att användas som läromedel vid ett antal gymnasium i Sverige.


Det logiska steget, efter att ha byggt ihop sin dator, är att få ut så mycket prestanda som möjligt från den. Det finns många sätt att göra det på, men det sätt vi brukar föredra är att överklocka. Det är ingen helt enkel sak och konsekvenserna kan tyvärr bli kostsamma om man är oförsiktig.”I och med att vi också arrangerar ett årligt Svenskt Mästerskap i Prestanda har vi känt att det finns ett stort behov av en överklockarskola. Framförallt eftersom vi driver mästerskapet för att sprida kunskapen och introducera fler människor för överklockning. Ni kan alltså inte bara vinna prestanda på att överklocka utan även fina priser om ni bestämmer er för att delta.”


Därför har vi sammanställt Överklockarskolan som är tänkt som en introduktion till överklockning för den som inte vågat prova förut, men ändå har lite koll på hur en dator fungerar. Klicka på länken nedan för att komma till artikeln.

Annons

 :: Överklockarskolan

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid