NordicHardware fortsätter utforska landskapet av livesändningar och vi gör det denna gången via streamingsidan Twitch.tv. Följ med oss när vi spelar och testar ny hårdvara. 

Det är knappast någon hemlighet att vi på NordicHardware älskar hårdvara och som alla vet så är det spel och program som driver utvecklingen av hårdvara framåt. Därför har ni sett ett ökat fokus på just nya spelmotorer och titlar den senaste tiden. Nu tar vi steget längre med närvaro på världens största sida för live-streaming.

Watch live video from NordicHardware on www.twitch.tv

”Musmannen” bjuder in till livetest av CS-mus

Ikväll välkomnar vi alla våra läsare till vår Twitch-kanal där det blir torsdagsmys med Johan ”musmannen” Pettersson som med 50-talet testade möss i Svenska musguiden både är musexpert och flitig CS-spelare.

Annons

Svenska musguiden – Sveriges största test av datormöss (arkiv)

Just ikväll blir det unboxing, första intryck och livetest av CS-musen Corsair M65. Det betyder att du som tittare/läsare kan kika in och ställa frågor om produkter som vi testar för tillfället eller varför inte vara med och spela med oss?

En del av vår community

Twitch-kanalen är en del av vårt community och vi välkomnar därför alla våra läsare och tittare att delta i våra sändningar. Om du vill vara med och spela så skickar du ett PM till Johan på forumet så får du uppgifter till TeamSpeak-kanalen och så att ni hittar varandra på tex. Steam.

Sist men absolut inte minst vill vi väldigt gärna ha er feedback på våra livesändningar. Våra tittare och läsare är ovärderliga och lika så era synpunkter. Använd gärna artikelns kommentarstråd för att lämna feedback, det uppskattas mycket!

Annons

Det finns för tillfället inget spikat sändnings-schema men följ vår Twitch-kanal så missar du aldrig en livesändning.

Vi börjar vår sändning kl 21.00 Välkomna!

Vad vill Du se?
Tester, skitsnack, heta produkter eller lättsamma spelkvällar - vad vill du se på NHW:s livestream?
Topp 6 routrar på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid