Den senaste leveransen av titlar som implementerats med Nvidia DLSS är stor nog för att tekniken att ta sig förbi milstolpen att återfinnas i över 100 olika spel.

Arsenalen av speltitlar som implementeras med stöd för Deep Learning Super Sampling (DLSS) fortsätter att expandera. Den senaste vågen inkluderar 28 nya speltitlar som ny fått stöd för tekniken vilket innebär att den nu finns tillgänglig i över 100 speltitlar. Det relativt stora antalet nya DLSS-titlar kommer från att tekniken nu finns som en plugin för spelmotor Unreal Engine 4. Vilket ska göra den snabbare och enklare att integrera i spel.

Antalet DLSS-spel kommer att fortsätta växa inom kort. Det har nu bekräftats att speltitlarna Alan Wake Remastered och Industria båda kommer att få stöd för tekniken. För den förstnämnda speltiteln hävdar Nvidia att användare kommer att kunna se upp till dubbelt så hög prestanda vid 4K upplösning. Samt att varje Geforce RTX-grafikkort ska kunna nå över 60 bildrutor per sekund vid 4K och maxade grafikinställningar med DLSS.

Andra spelnyheter från Nvidia

DLSS är inte den enda tekniken från det gröna laget som implementeras med och mer. Även Reflex som ska sänka latensen är en teknik som får allt bättre fotfäste. Nvidia har nu bekräftat att speltitlarna Deathloop och Splitgate får stöd för tekniken som enligt Nvidia ska sänka latens med upp till 50 procent.

Övriga nyheter inkluderar en ny Game Ready-drivrutin för Windows 11 som ska optimera prestandan i spel som Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6 och New World.

Nvidia lyfter även fram att den automatiska optimeringen av spelinställningar som Geforce Experience kan erbjuda har uppdaterats med profiler för en rad nya spel. Bland dessa hittar vi återigen Deathloop och även spel som Myst (2021), Pathfinder: Wrath of the Righteous och Vampire: The Maquerade – Bloodhunt. Sist men inte minst nämner Nvidias pressmeddelande även den nya tekniken för kantutjämning kallad DLAA som nu finns i onlinespelet The Elder Scrolls Online.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid