Vi har sedan tidigare sett Nvidia skicka med vissa spel med utvalda Geforce-grafikkort till stationära datorer, med en tydlig preferens för Ubisofts utbud. Nu har de båda företagen utannonserat en allians som bland annat bör innebära fler medföljande spel under hösten.

Den allians som utannonserats berör delvis vilka spel som kan komma att skickas med Nvidias grafikkort i stil med konkurrenten AMDs spelpaket ”Never settle” och delvis ett djupare utvecklarstöd där Ubisoft kommer satsa helhjärtat på Nvidias grafikkretsar och tillhörande tekniker. Ett exempel är genomsyrande användning av Nvidias kantutjämningsteknik TXAA.

”PC gaming is stronger than ever and Ubisoft understands that PC gamers demand a truly elite experience – the best resolutions, the smoothest frame rates and the latest gaming breakthroughs. We have worked closely with Ubisoft’s incredibly talented creative team throughout the development process to incorporate our technologies and deliver the most immersive and visually spectacular game worlds imaginable”
– Tony Tamasi, Nvidia

Bekräftat sedan tidigare är att Ubisoft nylanserade spel Splinter Cell Black List kommer skickas med grafikkort av typen GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 samt 780 från deltagande butiker. Man har ännu inte utannonserat ytterligare titlar, men med tanke på tidigare kampanjer vore det rimligt att anta att vi kommer få se åtminstone Assassin’s Creed IV Black Flag och möjligen Watch Dogs tillsammans med grafikkort senare under hösten.

Källa: Xbit labs


Relaterade nyheter

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OldvikingschoolAnton KarmehedSegen01 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

Kul att Nvidia verkar tänka lite mer långsiktigt med sina spelpaket framöver. Återstår att se om man nöjer sig med en titel i taget eller kör på AMD:s stuk och laddar med flera titlar åtminstone för dyrare modeller.

Segen01
Gäst
Segen01

[quote name=”Anton Karmehed”]Kul att Nvidia verkar tänka lite mer långsiktigt med sina spelpaket framöver. Återstår att se om man nöjer sig med en titel i taget eller kör på AMD:s stuk och laddar med flera titlar åtminstone för dyrare modeller.[/quote]

Det är alltid trevligt med lite ’smör på mackan’ när man lägger ut 6000:- på ett kort.

Anton Karmehed
Admin

[quote name=”Segen01″][quote name=”Anton Karmehed”]Kul att Nvidia verkar tänka lite mer långsiktigt med sina spelpaket framöver. Återstår att se om man nöjer sig med en titel i taget eller kör på AMD:s stuk och laddar med flera titlar åtminstone för dyrare modeller.[/quote] Det är alltid trevligt med lite ’smör på mackan’ när man lägger ut 6000:- på ett kort.[/quote]Precis Segen och vi har gett Nvidia en hel del kritik för att man varit ganska dåliga på att styra upp sina spelpaket, åtminstone i jämförelse med AMD. Sen är det ju någonstans grafikkortet som är det viktigaste i slutändan, men mervärde åt… Läs hela »

Robin Larsson
Medlem
Robin Larsson

Vill att det ska vara lite lustiga titlar som inte direkt passar alla. Inte senaste mest hypade.

Fick Dirt 3 med AMD när jag köpte senast, trodde aldrig jag skulle tycka om bilspel men jag hade rejält fel där.