PDXLAN-eventet ska hållas i USA under helgen, dit 550 personer är välkomna att deltaga. Förutom sponsring från flera stora företag så har NVIDIA och Gearbox någonting att visa upp – Borderlands 2 och Kepler?

NVIDIA är kända för att göra tillkännagivanden, eller rentutav bara visa upp och demonstrerar kommande produkter på mindre event. Vad som ska visas upp på PDXLAN är ännu oklart förutom att NVIDIA och Gearbox har något speciellt åt deltagarna som ska få en exklusiv förhandstitt på årets hetaste spel.

Troligtvis handlar det om den efterlängtade titeln Borderlands 2, som kommer inbyggt med NVIDIA:s proprietära fysiksimulator PhysX. Men även Aliens: Colonial Marines står högt på listan bland de spel Gearbox har på gång. Det tisslas och tasslas om deras kommande grafikarkitektur Kepler, och det är inte helt omöligt att man kommer visa upp denna för PDXLAN:s besökare. Vad de båda företagen har att visa upp tillsammans kan vi dock endast spekulera i, till dess att det visats upp under helgen som kommer.

NVIDIA_Gearbox

Uppdatering: VR-Zone rapporterar att NVIDIA och EVGA ska köra en PhysX-demonstration med Kepler, och en av Gearbox nya speltitlar. Det är inte troligt att man kommer avslöja några specifikationer, eller bekräfta det som finns ute men det blir förhoppningsvis ett bevis på att Kepler är vid liv och alldeles snart redo för konsumentmarknaden.


Relaterade nyheter:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid