Under CES 2022 visade Nvidia upp RTX 3090 Ti och lovade att mer information skulle komma senare under januari månad. Vi har fortfarande inte hört någonting mer om grafikkortet och det verkar inte som att vi kommer göra det inom kort.

Vid sin presentation i samband med CES 2022 visade Nvidia snabbt upp sitt absoluta konsumentflaggskepp kallat Geforce RTX 3090 Ti. Det var dock bara en väldigt snabb titt och ytterst lite information om grafikkortet bekräftades. Nvidia lovade att man skulle dela med sig av fler detaljer om grafikkortet vid ett senare tillfälle i januari. Den månaden kom och gick utan ett pip från Nvidias sida och nu har företaget lämnat en minst sagt tråkig kommentar angående den kommande enheten.

Till hemsidan The Verge har en talesperson för Nvidia kort och gott sagt att man inte har någon information om RTX 3090 Ti att prata om. Detaljerna som nu är omkring en månad försenade saknas alltså helt och ingen är beredd att säga när de kan tänkas dyka upp.

Annons

Allt vi vet just nu är att grafikkortet kommer med 24 gigabyte GDDR6X-minne vid 21 Gbps. Alltså samma minnesmängd som RTX 3090 men nästan åtta procent snabbare minne. Utöver det har Nvidia inte bekräftat några specifikationer eller annan information angående grafikkortet. Det senaste uttalandet får det inte heller att kännas som att vi kommer få någon ytterligare information inom snar framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid