Prey for the Gods är ett nyligen annonserat spel som söker finansiell hjälp via populära Kickstarter. Spelet är utvecklat av No Matter Studios och använder sig av Unity motorn för att driva sin vackra, öppna, djupfrysta värld.

Prey for the Gods drar uppenbart inspiration från Playstation 2 eran

Shadow of the Colossus är ett spel som förmodligen dom allra flesta känner till. Och det är ganska självklart att Prey for the Gods fått mycket utav sin inspiration därifrån. Man spelar som en ensam hjälte, skickad till en snötäckt planet som står på kanten till förintelse. Ens mål är att ta reda på vad som har skickat denna planet in i sin oändliga vinter och försöka återställa balansen. Med hjälp av dina fotsteg i snön kommer du att navigera dig tillbaka till säkerhet. Med hjälp av vapen som du hittar på kropparna av tidigare hjältar tar du dig an dom massiva monstren som numera kallar den frusna planeten sitt hem.

Spelet planeras vara färdigt i slutet av 2017 om deras Kickstarter, som ni hittar här, lyckas. Med nästan en tredjedel av sitt mål avklarat på ungefär ett dygn så verkar det vara ett ganska säkert kort att detta spel kommer att bli av.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid