Small preview imagePSP är som sagt Sonys ”lilla” portabla spelkonsol som dock även har en del andra intressanta egenskaper såsom möjlighet att spela musik och titta på film. Fram tills nu så har man alltid varit hänvisad till att använda sig av den inbyggda skärmen, vilket är hela tanken med en portabel spelkonsol, men om man skulle velat koppla sin PSP till exempelvis TVn eller stereon så har inte detta varit möjligt helt enkelt på grund av att det inte finns några sådana utgångar.

Under elektronikmässan i Hong Kong presenterades dock en adapter för PSP som ordnar just detta och utan att du behöver modifiera din PSP på minsta lilla sätt.



Man skruvar helt enkelt fast den ovanpå skärmen och likt en scanner så läser den av din skärm och skickar ut signalerna till din TV, antingen via komposit eller s-video. medan ljudet går ut via RCA-kontakter. Så vill man koppla sin PSP till en stereo borde även det fungera alldeles utmärkt med denna. Priset för att förhandsboka ett exemplar hos Lik-Sang ligger på $119, plus frakt, från Hong Kong då.


Källa: Lik-sang

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid