Razer har nu avtäckt sin senaste och lättaste spelmus någonsin kallad Viper Mini Signature Edition som väger på in endast 49 gram och ska erbjuda upp till 60 timmar batteritid.

Razer har skalat av så mycket vikt som de bara kunnat från sin senaste gaming-fokuserade datormus. Den nya musen går under namnet Viper Mini Signature Edition och kommer utrustad med en Razer Focus Pro 30K-sensor och batteritiden ska nå upp till 60 timmar.

Sensorn är som tidigare nämnt den optiska Razer Focus Pro 30K. Utöver denna ser vi tredje generationen av Razers egna brytare för knapparna och den trådlösa sändaren kommer med en polling rate på 4 000 Hz.

Enligt Razers designchef övervägde man olika typer av plast, kolfiber och även titan att bygga musen i. Till slut bestämde man sig för att använda magnesium för dess strukturella egenskaper jämfört med slutvikten datormusen hamnar på vilket är endast 49 gram.

Då Razer använt sin bästa teknologi för att sätta ihop Viper Mini Signature Edition kommer den dessvärre med en något avskräckande prislapp för de flesta. Datormusen kommer att finnas tillgänglig att köpa via tillverkarens hemsida från och med 11 februari. Prislappen landar på 280 dollar eller omkring 3 000 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid