Rockstar Games senaste speltitel Red Dead Redemption 2 är som många vet en konsolexklusiv historia. Däremot har parametrar i spelets officiella app för smartphones som tyder på en möjlig PC-version nu grävts fram.

Förra veckan förgylldes enligt många av lanseringen av Rockstar Games senaste storspel Red Dead Redemption 2. Dock är spelets lansering ingenting spelare som håller sig exklusivt till PC jublat över då speltiteln för närvarande är konsolexklusiv.

Däremot lanserades en mobilapplikation i samtidigt som själva spelet. Denna app låter användare bland annat hålla koll på statistiker och framsteg som görs i konsolspelet. Likt den app som lanserades i samband med Rockstar Games tidigare storspel Grand Theft Auto (GTA) V. Den applikation som går hand i hand med den senaste speltiteln sägs även vara fylld med parametrar som ska tyda på att en PC-version av vilda västern-spelet kan vara på väg.

  • PARAM_FrameLimit
  • PARAM_HDStreamingInFlight
  • PARAM_Oculus
  • PARAM_companionAutoConnectIpPC
  • PARAM_singleThreadedRenderer
  • PostFX::g_CheckerBoardEnable
  • CommandIsPcVersion(void) 000000000166A12C

Ovanstående lista är några av de möjligtvis PC-relaterade parametrar som ska ha hittats i smartphone-appen. Här hittar vi bland annat en parameter för det maximala antalet bildrutor per sekund (fps), en inställning som på konsol är låst till 30. Även ”HDStreamingInFlight” är en inställning som bekant återfinns i PC-versionen av GTA V.

Hela listan över möjliga referenser till en kommande PC-version finns listad av RockstarIntel.com. Det är dock värt att komma ihåg att Rockstar än så länge inte har bekräftat någon PC-version av Red Dead Redemption 2 och just nu går det endast att vänta och se.

Huruvida Rockstar Games senaste storsäljare, dess kompanionapplikation eller ingen av dessa faktiskt kommer till PC-plattformen är således något som endast tiden kommer att avslöja.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid